Ysi och inkorporeringen. Den 4 juni 2012

Sipoon Sanomat 31.5 2012 s 2

I mitt inlägg "Jatkosuunnitteluohjeet. Den 25 maj 2012" noterar jag en artikel i Sipoon Sanomat den 24 maj med rubriken "Yhteinen Sipoomme haluaa jatkossakin itsenäisen kunnan". I det senaste numret av Sipoon Sanomat ingår en insändarartikel med rubriken "Ysi Helsingin valtuustoon", som handlar om den politiska gruppen Vårt gemensamma Sibbo (Ysi). I Insändaren skriver Bo Melander följande:

Ysi ssyyttää Sipoota ja sen harjoittamaa politiikka siitä, että Östersundomin alue vietiin. Tosi on, että Helsinki on väittänyt aluevaltauksen johtuen siitä, ettei Sipoo rakentanut tarpeeksi asuntoja. Mutta nyt, kun kunnallamme on suunnitelmat koskien juuri näitä alueitamme, jota pääkaupunki myös himoitsi, ja olemme rakentamassa asuntoja tuhansille, Helsinki onkin ilmoittanut, ettei voi hyväksyä sitä, että naapurikuntiin rakennetaan ja mukamas viedään heidän veromaksajiaan eli  lisävaltauksen paikka löytyy.

Melander föreslår sarkastiskt att Ysi (Vgs) försöker erövra Helsingfors stadsfullmäktige och därtill utreder varför statsrådet och rättsväsendet stödde inkorporeringen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar