Sammanställning av invånarenkäten. Den 12 juli 2011


I mitt inlägg "Fortsatt beredning av Östersundomprocessen. Den 8 juni 2011" noterar jag att kommunstyrelsen i Sibbo på sitt möte den 7 juni beslöt att remittera frågan om "Östersundomprocessen" för fortsatt beredning. Som bilaga till protokollet ingår en sammanställning av resultaten från invånarenkäten, "Yhteenveto kuntalaiskyselyn tuloksista" samt grafisk presentation.


I gårdagens blogginlägg "Skärgårdsdelegationens åsikt. Den 11 juli 2011" skrev jag om en artikel med rubriken "Saaristovaltuuskunta otti kantaa kaavaluonnokseen" i senaste nummer av tidningen. Senare på dagen publicerades en förkortad version av artikeln på tidningens webbplats.


Helsingfors stad publicerade igår på stadens webbplats en nyhet med rubriken "Helsinki and Finnish State swap land to allow national park to expand".


Yle publicerade igår en nyhet med rubriken "Asukkaat eivät liittäisi pääkaupunkiseudun kuntia yhteen". Hbl har publicerat en notis av FNB under rubriken "Litet stöd för huvudstadsregionens sammanslagning".
Kommundirekrören i Sibbo kommenterade igår på Twitter följderna av regeringsprogrammet för kommunen. Man kan följa med kommundirektörens uppdateringar på Twitter i rutan i marginalen. En modell på det aktuella widgeten eller gadgeten, som i sig inte är ny på denna blogg, finns även nedan.

Längst nere i marginalen finns för tillfället även en ny widget med "spår" efter en del av mina personliga motionsrundor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar